NYX – Powder Puff Lippie

Buna tuturor,

Cu ocazia unei excursii in Bucuresti, am ajuns si la magazinul Nyx din unul din mallurile capitalei.

Ceea ce m-a tentat sa-mi achizitionez este un ruj Powder Puff Lippie. Variantele disponibile in magazinul fizic erau doar 3, iar eu am ales ‘Best Buds’, fiind cea mai cuminte si purtabila nuanta dintre cele disponibile. Best Bud este un roz aproape nude, placut si discret.

powderpufflippie_main.jpg

Ce e deosebit la aceste produse e metoda de aplicare si finishul. Astfel, rujul se aplica cu ajutorul unui buretel aflat in capatul tubului.  Buretelul acesta face usoara aplicarea si intindera produsului pe buze.

 

27132_nyx-professional-makeup-powder-puff-lippie-powder-lip-cream-12ml-best-buds_440_280_1515999575.png

Referitor la finish, asa cum ii spune si numele (powder puff), da senzatia unei pudre. Sau mai degraba a ceva intre pudra si crema. Zic asta deoarece produsul este foarte moale, fin, se aplica usor si se intinde uniform. Usor de purtat, nu incarca buzele. Nu ‘striga’ de departe, nu e strident, nu straluceste, dar nici mat complet nu e.

t88vdOB

Pe buze nu pot sa spun ca a rezistat foarte mult timp, transferul este mare, pe buze, lasand in urma doar o usoara nuanta.

Insa ce nu mi-a placut a fost cum se comporta la reaplicare. E recomandabil ca in cazul in care vrem sa-l reaplicam, sa stergem foarte bine restul de pe buze, altfel produsul se va aduna inestetic pe la colturi, nu se va mai aplica uniform etc.

Eu una nu sunt tentata sa incerc si alte nuante, dar cred ca e un produs bun, interesant, la un pret decent (pana in 40 lei), asa ca merita testat!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s