First Aid Beauty – Coconut Skin Smoothing Priming Moisturizer

Hello fetelor,

Nu sunt o persoana care sa se omoare dupa primer de fata (de ochi, da!!), asa ca de multe ori sar peste acest pas din rutina mea de machiaj. Unul din primer-ele mele preferate, atunci cand nu uit sa folosesc primer este Photo-Finish-ul de la Smashbox, un produs iconic deja, dar pe care nu-l folosesc foarte des pentru ca e si destul de scump si nici nu il pot achizitiona din Romania.

Un alt produs pe care l-am descoperit recent si despre care as vrea sa va povestesc azi este Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer. Este un primer de la FAB (First Aid Beauty), un brand american destul de apreciat in afara, pe care l-am vazut si la noi in Sephora.

11393476-1854457874354489

Este practic un produs multi-potent care ajuta si la hidratarea pielii gratie extractului de cocos, piersica si quinoa pe care il contine, si la vitalizarea tenului prin extractul de cafea arabica, cat si la ‘blurarea’ porilor si a imperfectiunilor.

Ce face pentru mine si apreciez este ca imi acopera porii, astfel incat atunci cand aplic fondul de ten, acesta nu intra prin pori dand un aspect neplacut si ciudat cumva, de punctulete. Practic uniformizeaza pielea si o aduce la acelasi nivel (microscopic vorbind) inaintea aplicarii fondului de ten.

Eu una nu il aplic pe toata fata, ci doar in zona cu pori mai dilatati. Ma declar fana a acestui produs si este in trusa mea de voiaj; chiar daca nu il folosesc  zilnic este un produs bun si care miroase fantastic!

Cum spuneam, desi am vazut produsele FAB prin Sephora, primerul nu l-am vazut, dar poate fi achizitionat de exemplu pe lookfantastic.com.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s