Too Faced Glitter Bomb Eyeshadow Palette

Okay, deci cu siguranta saptamana asta este despre noi palete! Dupa ce Urban Decay a anuntat o noua paleta in gama Naked – Naked Heat, vine randul celor de la Too Faced sa ne tenteze cu (inca) o paleta!

E vorba despre o paleta in editie limitata, intitulata Glitter Bomb. Paleta contine 8 farduri cu sclipici: Fairy Dust, Confetti, Hot Damni, Glitter Goals, Rose All Day, Work It, Oh, It’s On!, Splash si 2 nuante mate de alb si negru: Brightening Base si Intensifying Black.

Se pare ca avem rozuri din plin, un fard auriu si nuante putin mai inchise de gri si verde.

tf.jpg

Parerea mea este ca paleta se aseamana destul de mult cu Moondust-ul de la Urban Decay – review aici si foto pentru exemplificare, cu mentiunea ca Glitter Bomb ofera in plus cele 2 farduri mate alb si negru pentru baza.

16903413_10158255125935506_8117160937512284045_o

Eu personal probabil ca voi trece peste aceasta paleta (cu usurinta, as putea adauga), avand in vedere ca detin Moondust si o folosesc ff rar. In plus, am o experienta proasta cu fardurile cu sclipici de la Too Faced pe care le-am mai incercat prin paletele lor (in special cea aniversara de Craciun 2015), deoarece mi s-a parut sclipiciul foarte mare, gunjos si greoi de aplicat pe ochi fara o baza speciala pt sclipici.

S-ar putea ca aceasta paleta sa fie formulata altfel, iar calitatea sa fie mult mai buna! Paleta se va gasi in Sephora si, desi nu o sa o achizitionez, sunt curioasa totusi sa ii fac un swatch-doua!

too%20faced%20glitter%20bomb%20side%20look.jpg

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s