Paleta Sleek -iLush

Buna fetelor,

Vedem din ce in ce mai des produsele Sleek in magazinele de profil. Kendra adduce destul de multe, inclusive produse pentru fata, iar in Sephora se gasesc cateva dintre paletele lor pentru ochi.

Iarna trecuta mi-am achizitionat paleta iLush din colectia lor 24K Gold. M-a impresionat de la prima vedere prin culorile foarte dragute, satinate si stralucitoare.

e3a377b74e18bf45e7c5613e43469100.jpg

Paleta contine 6 culori, o pensula dubla si o oglinda. Nuantele au nume de creatori de moda celebri; astfel avem, de la stanga la dreapta: Laurent, Coco, Margiela, Vera, Loius, Vivienne. Dragut, nu?

Fardurile se swatchuie bine pe mana, insa am avut probleme in special cu culorile foarte cremoase cum ar fi Margiela si Loius: se strang rapid pe pleoapa si sunt greu de aplicat uniform, indiferent de primerul pe care il folosesc dedesubt. Si imi pare tare de rau, deoarece erau cele mai speciale culori din paleta, dar din pacate, din cauza consistentei lor aproape lichide, sunt putin nepurtabile pentru mine. Poate o idee ar fi sa le port peste un alt fard, astfel poate reusesc sa le uniformizez mai bine.

Celelalte nuante sunt ok, rezista pe pleoapa. Laurent este un dupe dupa Naked 3 – Black Heart, iar Vera este un dupe dupa Half Baked din Naked/Urban Decay.

sleek-makeup-24k-gold-i-lust-gold-standard-eyeshadow-palette-swatches-639x426

Sper ca v-a placut acest articol si m-as bucura sa stiu daca ati incercat aceasta paleta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s