benefit – Rockateur

Hello fetelor,

Astazi vreau sa scriu despre blushul Rockateur de la benefit. Stiu ca e un blush iconic si mi l-am achizitionat si eu dornica sa-l incerc.

Am fost in primul rand atrasa de culoarea foarte frumoasa (roz-auriu), pe care o are in cutiuta. Felul in care e texturat il face sa arate foarte bine. Dupa ce l-am incercat de cateva ori, pot sa spun ca e un blush bun, daaar nu cel mai bun. In Sephora il gasiti la 155 lei, dar parca e putin prea mult pentru un blush. Cred ca nu sunt doar eu – ne place sa avem nuante mai multe de blush si sa le folosim functie de look sau de starea noastra, asa ca ne-ar paste ruina daca am achizitiona toate nuantele pe care ni le dorim.

In schimb, daca sunteti genul de persoana careia ii place consecventa si doriti un unic produs universal care sa va asigure culoarea din obraji, fara a va bate capul prea mult cu nuante si texturi, cred ca Rockateur reprezinta o varianta foarte buna (in ideea ca si pretul este in buget).

Blushul este facut in Italia, vine cu o mini-pensula pentru obraz si o mica oglinjoara, iar cutia are 5 g net (o cantitate f generoasa). Un lucru care e putin deranjant e faptul ca pensula sta direct pe blush si astfel se murdareste destul de mult si transfera din blush pe degete.

Daca doriti o varianta, va recomand Love Flush de la Too Faced, despre care voi scrie mai multe intr-o alta postare. Scurt, va spun ca e o super paleta de blushuri, cu 6 nuante, pigmentate si rezistente, pe care pur si simplu o ador. Watch this space!

Reclame

5 gânduri despre &8222;benefit – Rockateur&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s