Paleta Urban Decay – Vice 4

Buna fetelor,

saptamana trecuta mi-am comandat paleta Vice 4 de la Urban Decay. Tin sa mentionez ca e prima mea paleta din seria Vice, singurele palete UD pe care le am fiind cele din gama Naked.

Trebuie sa va spun ca imi place la nebunie! Sunt 20 de culori, foarte atragatoare si pigmentate. Cu asa culori si infinite posibilitati de a le combina, nu-mi mai vine sa folosesc paletele neutre.

Paleta vine intr-un pouch negru, cu linii argintii. Tematica palatei e ideea de ‘oil slick’ – pata de ulei. Astfel, cutia in care se gaseste paleta are un frumos ornament deasupra in culorile roz-albastriu-versui, asemanatoare colorilor din apa combinata cu ulei. Vine de asemenea cu o pensula cu 2 capete si o oglinda imensa.

Cele 20 de culori aflate in paleta sunt: Bones, Grip, Deadbeat, Beat down, Pandemonium, Framed, Fast-ball, 1985, Underhand, Harlot, Discreet, Grasshopper,   C-Note, Arctic, Robbery, Bitter, Flame, Low, Crowbar, Delete.

Printre preferatele mele se Numara Fast-ball, Underhand si Beat down, dar nici culorile verzui care amintesc de sirene – Grasshopper, C-note sau Arctic nu sunt prejos. Framed se simte foarte, foarte cremos la atingere, niciodata nu am mai avut asa un fard moale.

In general vorbind, nuantele variaza de la mat (Framed, Discreet, Bitter) la shimmery  si sparkly, cele care contin sclipici insa sunt foarte, foarte bine macinate, astfel ca particulele de scipici nu se simt.

Din punctul meu de vedere e o paleta excelenta. Nu stiu daca merita sa investesti banii in toate paletele din seria Vice (cred ca iti ajunge una-doua pentru o varietate mai mare de culori, daca nu esti un clectionar UD), dar aceasta versiune e superba. Adio Naked si farduri neutre, hello color!

Nota mea: 10

holiday2015_urbandecay001

 

 

 

Reclame

3 gânduri despre &8222;Paleta Urban Decay – Vice 4&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s