Balsam de buze Yves Rocher

Buna,

Azi o sa va povestesc putin despre balsamul de buze de la Yves Rocher, varianta cu mure. L-am cumparat intr-un set special de Craciun cu alte produse in aceeasi gama, deci nu stiu daca e o editie speciala sau inca mai poate fi gasit in magazinele Yves Rocher.

Produsul vine intr-un tub de plastic, alb, deci nimic foarte fancy. Are o cantitate de 4g si pot sa va zic ca balsamul in sine e imens! L-am inceput in decembrie 2014 iar acum, in iunie, dupa > 6 luni de uz relativ regulat nu am folosit nici un sfert din el…pur si simplu este imens…

Ca miros e placut, aduce a mure proaspete, ceea ce e foarte ok. Ca si nuanta si pigmentare, la prima aplicare, desi lasa o oarecare culoare pe piele, pe buze e destul de invizibil, dar, daca il trec de cateva ori, obtin o pigmentare chiar foarte buna si poate inlocui cu success rujul. De asemenea dureaza si poate fi reaplicat f usor, chiar fara o oglinda la dispozitie.

bbd0f1

Il recomand pentru persoanele in cautare de un balsam de buze ok, care poate fi atat nepigmentat, cat si destul de intens pe buze, in functie de cat de persistent il aplicam.

Nota mea: 8

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s